28 Maig 2016

10:00 / 12:00

Venue

L’Aeroclub


Aeroport de Sabadell

Panel superior del G1000

Com cada any, dediquem una Conferència de Seguretat a analitzar els incidents més habituals relacionats amb el Control Aeri. En aquesta ocasió tindrem com a ponents a un controlador de la Torre de Sabadell, gestionada per Ferronats i al coordinador de Torres del ATM de Barcelona, Sr. Xavi de Martí.

La xerrada amb Ferronats repassarà els punts mes conflictius de l’operació dins el ATZ de Sabadell i possiblement alguns detalls dels nous circuits previstos per operar, que ara mateix estan a l’espera de la seva aprovació per part dels diferents actors implicats. El sistema de Gestió de Seguretat de l’Aeroclub i de Ferronats estan en permanent comunicació per detectar i millorar els procediments que més conflicte generen en l’operació diària, però un punt de vista extern ens permetrà comprendre millor les expectatives que té el controlador sobre les nostres accions.

Pel que fa a l’espai aeri del TMA de Barcelona, són diversos els punts conflictius que es repeteixen any rere any. Xavi de Martí ens explicarà les incidències reportades durant l’últim any i les novetats del TMA, com les zones restringides i les noves TSA de drones.