Benvinguts a la secció de ral·li aeris de L’Aeroclub

Aquesta modalitat de vol consisteix en una competició per a tripulacions de dues persones, basada en la navegació visual regular, precisa i segura, així com en la capacitat d’observació d’elements del terreny i la interpretació de mapes. És una forma molt divertida d’entrenar-se i de millorar com a pilots, en un ambient que combina camaraderia i competició. Hi ha una modalitat específicament pensada per a iniciar-se: la Lligueta ACBS, de nivell assequible i amb ajudes per als pilots novells.

Prova-ho!

Rally Tardor – Resultats

Han estat 11 les tripulacions que han participat en el Rally de Tardor que va tenir lloc el passat 15 d’octubre. La tripulació Farré-Manuel van guanyar la prova.

Lliga ACBS – Resultats 1ª prova

La primera prova de la Lliga ACBS celebrada el dissabte 17 de setembre va ser un routing d’iniciació amb 7 punts de gir i d’una hora de vol des del starting point.

Resultats de la 2ª prova de la Lligueta ACBS

El passat dissabte 9 d’abril va tenir lloc la 2ª prova de la Lligueta ACBS, amb 9 tripulacions inscrites, diverses de les quals s’estan iniciant en lactivitat dels ral·lis aeris.

Ral·li de l’Equinocci: resultats

El passat 13 de març va tenir lloc el Ral·li de l’Equinocci. Els participants van volar a un gran nivell. Els guanyadors van ser la tripulació Rabassa-Colombás.

FAI World Air Games 2015

El nostre soci Toni Farré i el seu copilot Pablo Manuel van participar aquest mes de desembre al mundial de la FAI, celebrat a Dubai