Fes realitat el teu somni: esdevenir pilot per un dia

Tu esculls el tipus d’aeronau en la que desitges volar, i un capacitat instructor et fara sentir-te com un veritable pilot, donan-te les instrucciones necessàries per a pilotar l’aparell amb seguretat durant el temps que decideixis: vols de 30 minuts o 1 hora (consulta’ns si tens una altra idea o necessitat d’un altre tipus de vol o viatge)

Un regal ideal per a tu o per a aquella persona especial que saps que disfrutarà d’una experiència inoblidable, que a més podràs compartir amb amics i familiars, fent amb ells la ruta que decidiu per a delectar-vos amb unes vistes i unes imatges que de ben segur recordareu durant molt de temps.

Vol d'iniciació en avió monomotor

Fes-te soci per un dia i regala’t un Vol d’Iniciació en Avió Monomotor amb tecnologia analògica o digital.

Vol d'iniciació en avió multimotor

Fes un vol d’iniciació de 30 minuts o d’1 hora en un avió bimotor amb un màxim de 5 persones.

Vol d'iniciació en helicòpter

Disfruta d’un vol de 30 minuts o d’1 hora, a vista d’ocell, en un dels nostres helicòpters de 2 o 4 places.

Viu una experiència acrobàtica

Disfruta d’aquest fantàstic esport fent un Vol d’Iniciació a la Acrobàcia amb loopings, tonels i altres maniobres en un vol de aproximadament 30 minuts.

Vol d'iniciació en planador

Descobreix el vol a vela i disfruta en silenci volant, i si tens sort, compartint el cel amb voltors i altres aus especialistes en aprofitar les ascendències, en un vol de 25 minuts.

Vol d'iniciació en ultralleuger

Fes un vol en ultralleuger des de l’Aeròdrom de La Cerdanya i admira l’extraordinari paisatge de muntanya en un espectacular vol de 30 minuts.

Regala’t una experiència inoblidable

Preus dels vols d’iniciació a consultar

Truca’ns al 937 101 952 o utilitza el formulari de contacte, i informa’t de com a L’Aeroclub podem ajudar-te a convertir el teu somni en realitat.

Ja has fet el vol i encara en vols més?

I si després de fer el vol encara en vols més, podràs continuar la teva presa de contate amb el món de l’aviació passant a la següent fase: fent un Curs d’Iniciació en la modalitat de vol que prefereixis.