Identificació

Introdueix la teva clau de soci i contrasenya per a identificar-te com a soci accedir al contingut reservat de la web.

Sistema de Gestió i Reserva d’Aeronaus

Per a accedir a SkyAlive, el Sistema de Reserva d’Aeronaus de L’Aeroclub, has d’identificar-te prèviament com soci amb el teu usuari i contrasenya al formulari que es troba en aquesta mateixa pàgina. Un cop identificat, trobaràs l’enllaç d’accés a l’apartat SOCIS del menú principal.

skyalive

Claus d’accés

Si ets soci de L’Aeroclub i no disposes de les teves claus d’accés, trucan’s al 937 101 952 o escriu-nos a aeroclub@aeroclub.es i ens posarem en contacte amb tu per a fer-te-les arribar.

Per a recuperar la teva contrasenya en qualsevol moment, senzillament selecciona la opció “recordar contrasenya” al formulari d’entrada i introdueix la teva clau d’usuari quan se’t demani. Rebràs un email amb la teva contrasenya.

Continguts de l’àrea reservada

En aquesta àrea privada per a socis, podràs trobar els següents continguts:

El Blog de la Junta

Des d’aquest apartat, podràs seguir el dia a dia del club, explicat pels propis membres de la Junta per a tenir tota la información puntualment dels temes que ens interesen a tots.

Sistema de gestió de la seguretat

Accedeix en aquest apartat a tota la información publicada pel Gabinet de Seguretat del club, recopilant tota la experiència útil en aquest camp que genera L’Aeroclub per a una experiència de de vol cada dia més segura i més eficient.

Reserves d’avions

Accedeix des d’aquest enllaç al Sistema Online de Reserves d’Avions de L’Aeroclub.

No et caldrà tornar a identificar-te per a accedir-hi

La pàgina del President

Des d’aquesta pàgina Pere-Joan Nogueroles, el President de L’Aeroclub, t’acostarà els temes de més actualitat del Club