Benvingut a la secció de Vol a Vela de L’Aeroclub

Amb una flota de 6 velers, dos avions remolcadors i un entorn ideal per a la pràctiva del vol a vela, al Centre de Vol a Vela de L’Aeroclub ubicat a l’aeròdrom de La Cerdanya, hi trobaràs el que busques tant si acabes de començar com si ja ets un experimentat pilot de planador.

El dia que gairebé guanyo…

La setmana del 7 al 23 del passat mes de maig de 2017, vaig participar en un Grand Prix que es celebrava a l’aeroport de Santa Cilia de Jaca.

Curs intensiu de vol a vela

De la mà d’en Sergi, ens vam llançar a explorar els Pirineus amb l’única força del vent, i les tèrmiques: Simplement indescriptible. S´ha de fer.

Curs d’iniciació al vol a vela

El vol a vela és el que més ens acosta al vol dels ocells, l’essència del vol. Vine a conèixer el vol a vela i descobreix com pots ser millor pilot. El vol a vela es basa en la capacitat de mantenir-se volant aprofitant l’aerodinàmica de l’avió  i els corrents ascendents d’aire. El pilot de vol…

Provem el torn a La Llagonne

“Demà a les 8:30 a l’aeròdrom per anar tots junts cap a la Llagonne” era el missatge que ens deixava el Sergi al grup de WhatsApp del Centre de Vol a Vela de la Cerdanya la nit abans d’aquest dia de torn i germanor.